Om Oss

OPERATIVET

Operativet er en operagruppe som driver med turnèvirksomhet, konserter og oppdrag.

OPERA.HUMOR.UNGDOM.FOLKELIGHET

Operativet er en fri operagruppe som setter opp konserter, turnèer og små operetter. Vi har holdt forestillinger siden  2011 og spilt over  store deler av landet. Våre konserter og forestillinger er basert på utdrag fra kjente operaer og er  ofte kombinert med en stor dose humor.     


Lav terskel inn i teatersalen er et must når vi setter opp forestilling. Her er alle velkommen. Har du aldri hørt opera før? Har du aldri sett en tenor synge duett med en sopran?  Eller er du en operakjenner og kan alle arier utenat? Da er  våre konserter og forestillinger perfekt for deg!


Idag spilles det opera flere og flere steder i hele landet. Fra Bjørvika i Oslo, til Operagarden i Sogn, og  Querinioperaen på Røst; det koker i operanorge for tiden! Det er fantastisk at opera nå er på vei ut til der folk bor. Vi vil være med å spre budskapet og gjøre opera enda mer tilgjengelig for folk . Vi vil vise at opera kan være fantastisk og fasinerende, hysterisk morsomt og lett underholdende. Vi lover at du ikke sovner på våre forestillinger... !


Eivind Kandal, Torstein Kollevåg, Bernt Ola Volungholen


Torstein Kollevåg er utdannet fra NISS( Nordisk Institutt for Scene og Studio) og jobber til daglig i billettselskapet TicketCo i Oslo. Han har lang erfaring fra operamiljøet i Norge og har jobbet med flere av de mest kjente instutisjonene i Norge, som feks Den Norske Opera & Ballett. Torstein jobber også som frilansprodusent og har de siste årene har vært involvert i bl.a. Frikk Heide-Steen & The Evening Band, Querinioperaen på Røst og Kirsten  Flagstad Festival på Hamar.


Eivind Kandal er utdannet fra Operahøgskolen i Oslo og studerer nå til master ved Operaakademiet i København. Eivind er tenor og har  gjort flere roller over store deler av Norge de siste årene. Fra 2017 er han ansatt ved DNO&B som solistpraktikant.. Les mer


Bernt Ola Volungholen er utdannet fra Operahøgskolen i Oslo og ved  Operaakademiet i København. Han er en ettertraktet baryton og har trass sin lave alder rukket å gjøre    uttallige roller over hele Norge. Fra 2016 er Bernt Ola ansatt ved Stadttheater Luzern) Les mer


operativet.no 2017